Rust en ruimtelijke werking
 

Uiting Tuinvormgeving ontwerpt tuinen in alle soorten en maten. Uiteraard leggen we deze ook aan en adviseren we over het onderhoud ervan. Daarbij staan we steeds weer voor dezelfde uitdaging: hoe zorgen we ervoor dat de tuin een natuurlijk verlengstuk wordt van het huis en de mensen die er wonen? De basis van het ontwerp is tijdloos, en bedoeld voor de lange termijn. Naar behoefte kunnen daaraan trendy details worden toegevoegd.

 
 

Kenmerkend aan al onze tuinen is dat ze rust uitstralen en een bijzondere ruimtelijke werking hebben. We brengen graag een duidelijke structuur aan, veelal met behulp van hagen, bomen en groene elementen. Daarbinnen werken we echter met tal van verrassende elementen, zoals spannende zichtlijnen, onverwachte doorkijkjes en subtiele blikvangers.

 

Ontwerp en aanleg gaan daarbij hand in hand. Het realiseren van een tuin is immers een dynamisch proces; al doende kunnen uw wensen veranderen, net als onze inzichten. Wordt het eindresultaat beter als we afwijken van het ontwerp? Dan doen we dat. Een creatief proces laat zich niet van tevoren vastleggen.

 
Centraal staat dat we dat allemaal samen met u doen. Zodat uw tuin uw thuis wordt.
 
Bij het volgroeien van de tuin kan van tijd tot tijd overleg plaats vinden om zodoende het geheel steeds meer te verfijnen en perfect af te stemmen op uw persoonlijke wensen.