"Uniek: designer en hovenier in één"
~ Louky Engel, Molenhoek
 
"We hebben onze tuin samen ontworpen"
~ Henriëtte Hermans, Boxmeer
 
"Het is een totaalplaatje dat helemaal klopt!"
~ Jac Willems, Grubbenvorst
 
 
 
 
"Uniek: designer en hovenier in één"
 

"Wij zijn bij Hent terechtgekomen na een tip van onze architect. De voorbeelden die hij liet zien spraken ons meteen aan. Hij denkt in mooie rechte lijnen en structuren, maar wel op zo'n manier dat het spannend blijft. Hij is er ook bij ons in geslaagd om op een heel natuurlijke manier tuin en huis tot één prachtig geheel te maken. Precies waar we op hadden gehoopt!

 

Het leuke is dat Hent gewoon zelf meewerkt bij de aanleg van de tuin; dat doen de meeste designers niet. Daardoor ervaart hij in de praktijk of het ontwerp dat hij gemaakt heeft goed uitpakt. En als hij al doende betere oplossingen ziet, wijkt hij - in overleg uiteraard - af van zijn ontwerp. Dat vind ik bijzonder sterk. En volgens mij is het redelijk uniek, iemand die designer en hovenier in één is. Ik kan het iedereen aanraden."

 
"We hebben onze tuin samen ontworpen"
 

"Een tuin is iets heel persoonlijks. Daarom vonden we het aanvankelijk erg moeilijk om iemand te vinden die we het toevertrouwden om onze tuin in te richten. Tot we Hent tegenkwamen. Er was meteen een klik, over en weer. En daar begint het volgens mij mee: met wederzijds vertrouwen.

 

De kunst voor een ontwerper is om zijn eigen ideeën te laten samensmelten met die van zijn opdrachtgever. En dat is precies de sterke kant van Hent, zo hebben wij ervaren. Hij communiceert daarbij op een heel plezierige manier. Als hij wilde afwijken van onze ideeën, wist hij dat steeds perfect te beargumenteren. Ik heb dan ook echt het gevoel dat we onze tuin samen ontworpen hebben. Dat zegt volgens mij genoeg!"

 
"Het is een totaalplaatje dat helemaal klopt!"
 

"Laten we er niet omheen draaien: een flinke tuin ontwerpen en aanleggen kost behoorlijk wat. Maar elke keer als we in onze tuin rondlopen, zijn we ontzettend blij dat we het gedaan hebben: puur genieten! En daar draait het toch om? Dat je je niet alleen thuis voelt in je huis, maar ook in je tuin?

 

Omdat we het zelf moeilijk vonden om keuzes te maken, hebben we Hent behoorlijk de vrije hand gegeven. Daardoor is het echt een harmonieus geheel geworden. Van de beukenhaagjes tot de natuurstenen trappen, van de vijver tot het sierhekwerk: het is een totaalplaatje dat helemaal klopt. Zonder dat het trouwens een moment verveelt. En het mooie is: Hent gaat net zo lang door totdat hij honderd procent tevreden is. Hij is een echte vakidioot!"