“Jouw wensen samen tot Uiting brengen.”

Moderne tuin met geintegreerde golfgreen - Molenhoek


Ontwerp 2003 Realisatie Uiting 2005

Al in vroeg stadium betrokken bij verbouwingsproces van een bestaande woning. Het bijzondere van deze tuin was het verzoek om een afrit naar een garage, die werd verbouwd naar een kantoorruimte, zodoende aan te passen dat dit een onderdeel werd van de voortuin. Door middel van het plaatsen van 2 Houten leggers, die de afrit overspant, wordt de voortuin een geheel. De leggers werden aangekleed met Wilde Wingerds zodat als het ware een " Groen Gordijn " ontstaat.. Hiermee wordt de inkijk beperkt en geeft het tevens een mooie groene aanblik.

In een andere gedeelte van de tuin is een Golfgreen met diverse holes in de tuin opgenomen. Dit geeft een extra dimensie aan deze tuin.
realisatie38.jpgrealisatie39.jpgrealisatie40.jpgrealisatie41.jpgrealisatie42.jpgrealisatie43.jpgrealisatie67.jpgrealisatie68.jpgrealisatie69.jpgrealisatie70.jpgrealisatie71.jpgrealisatie72.jpg
terug naar overzicht

 

duurzaam

Duurzaam betekent letterlijk: langdurig van waarde zijn! Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke, lokale en duurzame materialen. Ook hergebruik van beplanting en materialen, berging van regenwater en het stimuleren van biodiversiteit behoren tot onze bedrijfsvisie. Uiteraard altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Wensen en budget zijn hierbij mede bepalend!