“Jouw wensen samen tot Uiting brengen.”

Romantische tuin met waterloop - Mill

Ontwerp 2008 Realisatie Uiting samen met de opdrachtgever. In verschillende fases uitgevoerd en tot op heden wordt het ontwerp verfijnd.

Begin van het gehele proces was het weghalen van een Kastanjeboom van meer dan 100 jaar oud, die veel overlast en schade toebracht aan woonhuis en tuin. Opdrachtgever wilde graag WATER in de tuin maar geen traditionele vijver. Dit is een muurfontein met waterbekken en waterloop geworden. Deze waterloop komt uit op een al bestaande oude waterput, die ingemetseld is in een vierkant kader op zithoogte.

Het grote terras bij het woonhuis is, middels Taxusblokken en Buxusbollen in potten, opgenomen in de gehele tuin met voldoende plaats voor 2 geborgen zitplekken.
realisatie26.jpgrealisatie27.jpgrealisatie28.jpgrealisatie29.jpgrealisatie30.jpgrealisatie31.jpgrealisatie56.jpgrealisatie57.jpgrealisatie58.jpgrealisatie59.jpgrealisatie60.jpgrealisatie61.jpg
terug naar overzicht

 

duurzaam

Duurzaam betekent letterlijk: langdurig van waarde zijn! Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke, lokale en duurzame materialen. Ook hergebruik van beplanting en materialen, berging van regenwater en het stimuleren van biodiversiteit behoren tot onze bedrijfsvisie. Uiteraard altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Wensen en budget zijn hierbij mede bepalend!