“Jouw wensen samen tot Uiting brengen.”

TUIN BIJ WOONBOERDERIJ LANGENBOOM

In een periode van ongeveer 9 jaar (2009 - 2018) aanpassing en renovatie van een bestaande tuin bij een woonboerderij met atelier in het buitengebied van Langenboom.

Rondom boerderij en atelier is er een formele tuin met buxushagen en vaste planten borders. Er is ook een beschutte plek gecreeerd bij een nieuw bijgebouw en overkapping met behulp van beukenhagen en een muurelement. Verder heeft de tuin een natuurlijk karakter dat overgaat in het landschap van de omgeving.
langenboom01.jpglangenboom02.jpglangenboom03.jpglangenboom04.jpglangenboom05.jpglangenboom06.jpglangenboom07.jpglangenboom08.jpglangenboom09.jpglangenboom10.jpglangenboom11.jpglangenboom12.jpg
terug naar overzicht

 

duurzaam

Duurzaam betekent letterlijk: langdurig van waarde zijn! Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke, lokale en duurzame materialen. Ook hergebruik van beplanting en materialen, berging van regenwater en het stimuleren van biodiversiteit behoren tot onze bedrijfsvisie. Uiteraard altijd in goed overleg met de opdrachtgever. Wensen en budget zijn hierbij mede bepalend!