‘jouw wensen tot uiting brengen.’

TUINONTWERP OP BASIS VAN UW WENSEN

Uiting Tuinvormgeving ontwerpt tuinen van klein tot groot in diverse stijlen, waarbij we iedere keer voor dezelfde uitdaging staan: hoe zorgen we ervoor dat de tuin een natuurlijk verlengstuk wordt van het huis en de mensen die er wonen? Kenmerkend is de rust en de ruimtelijke werking van onze tuinen. Duidelijke structuren gecombineerd met verrassende elementen.

 

Ontwerp en aanleg gaan hand in hand. Het realiseren van een tuin is immers een dynamisch proces; al doende kunnen jouw wensen veranderen, net als onze inzichten. Een creatief proces laat zich niet van tevoren vastleggen. Centraal staat dat we dat allemaal samen met jou doen.

realisatie

Men kan de tuin ZELF REALISEREN of door UITING uit laten voeren! Ook is er de mogelijkheid om SAMEN in goed overleg en vertrouwen het ontwerp te realiseren.

Met alleen een ontwerp kan de tuin in verschillende fases worden uitgevoerd, in je eigen tempo.

advies

Ben je op zoek naar een ervaren tuinontwerper of hovenier. Bij een bezoek aan jouw tuin laten wij graag zien welke veranderingen er mogelijk zijn. Dit kan een ontwerptechnisch vraagstuk zijn, maar ook vragen over beplanting, bemesting, beregening en andere aspecten die bij het optimaal functioneren, en een optimaal eindbeeld van uw tuin, een rol kunnen spelen. Je krijgt een deskundig advies op basis van jarenlange ervaring in het ontwerpen van tuinen en het uitvoeren van hovenierswerk.